Support voor macOS

Je Apple ID-wachtwoord opnieuw instellen

Als je het wachtwoord van je Apple ID bent vergeten, kun je het wachtwoord opnieuw instellen om weer toegang krijgen tot je account.

macOS opnieuw installeren

Gebruik macOS-herstel om het Mac-besturingssysteem opnieuw te installeren zonder je persoonlijke gegevens te verwijderen.

Een reservekopie maken van je Mac

Sluit een extern opslagapparaat aan op je Mac om Time Machine te gebruiken om automatisch een reservekopie van je gegevens te maken.

Je Mac up-to-date houden

Zorg ervoor dat je je Mac up-to-date houdt, zodat je over de nieuwste functies en beveiligingsupdates beschikt.

macOS Sonoma-gebruikershandleiding

Lees hier meer over nieuwe functies en het gebruik van macOS Sonoma.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Support aanvragen

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.