Music-tuki

Tilauksen hallinta

Vaihda tilauksesi erityyppiseksi, esimerkiksi kuukausijäsenyydeksi, vuosijäsenyydeksi tai opiskelijajäsenyydeksi.

Lue lisätietoja iTunesin Windows-versiosta

Voit käyttää musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia Windows-tietokoneessa Windows 10:lle ja sitä uudemmille tarkoitettujen appien avulla.

Lataa ostettu musiikki uudelleen

Voit ladata iTunes Storesta ostamaasi musiikkia iPhoneen, iPadiin, Maciin ja Windows-tietokoneeseen.

Hanki Apple Music Replay

Koe uudelleen suosituimmat kappaleesi, albumisi, artistisi, soittolistasi ja muu sisältösi Apple Music Replaylla. Lue, mistä löydät tilastot ja Replay-soittolistan.

Kuuntele musiikkia offline-tilassa

Voit ladata kappaleita, albumeita ja soittolistoja kirjastoosi ja kuunnella niitä offline-tilassa.

Osta kappaleita tai albumeita

Jos et ole Apple Music ‑tilaaja tai haluat ostaa kappaleen tai albumin, voit ostaa musiikkia iTunes Storesta.

Tilaa Apple Music

Aloita tilaus

Voit kuunnella miljoonia kappaleita ja nauttia ainutlaatuisista soittolistoista, suorista radiolähetyksistä, musiikkivideoista, ja monesta muusta kaikilla laitteillasi.

Tilaa perheenä tai opiskelijana

Jopa kuusihenkiset perheet voivat jakaa yhden Apple Music -tilauksen. Lisäksi opiskelijat voivat saada erityishinnoittelun, kun he ovat ilmoittautuneena toisen asteen tai korkea-asteen oppilaitokseen.

Apple Musicin käyttöopas

Lue lisätietoja Apple Musicista Macin, Windowsin ja verkossa saatavilla olevan Apple Musicin käyttöoppaista.

Apple-yhteisöt

Se tarjoaa vastauksia ja mahdollisuuden kysyä kysymyksiä sekä yhteyden muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.