Support voor iPhone

Update je iPhone

Vergeet niet om iOS te updaten, zodat je over de nieuwste functies en beveiligingsupdates beschikt.

Service en reparatie

Mijn support

Bekijk informatie over de garantie, controleer je dekkingsstatus of zoek een bestaande reparatie op.

Serviceopties

Lees meer over je opties voor service, vraag een schatting voor batterijservice of schermreparatie aan en meer.

Start een reparatie

Vertel ons wat er aan de hand is met je iPhone zodat we de juiste supportopties voor jou kunnen bepalen.

Krijg hulp bij je iPhone

Een reservekopie maken van je gegevens

Maak een reservekopie van je iPhone in iCloud of op je computer voor het geval je apparaat zoek of beschadigd raakt of wordt vervangen.

Gegevens overzetten naar een nieuwe iPhone met Begin direct

Met 'Begin direct' kun je een nieuwe iPhone automatisch configureren met je oudere apparaat.

Een e-sim gebruiken op een iPhone

Een e-sim is de digitale variant van een fysieke simkaart die op je iPhone wordt opgeslagen. Lees hoe je een nieuwe e-sim configureert of een e-sim overzet van je vorige iPhone.

Als je iPhone niet kan worden ingeschakeld of is vastgelopen

Lees hier wat je moet doen als je iPhone een vastgelopen scherm heeft, niet reageert wanneer je hem aanraakt of vastloopt wanneer je hem aanzet.

iPhone-gebruikershandleiding

Lees meer over alle functies, apps en instellingen van je iPhone

Doe mee met ons en ontdek het beste van de iPhone

Ontdek de nieuwste features en meer in gratis sessies in je Apple Store.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Support aanvragen

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.