Support för iPhone

Uppdatera din iPhone

Se till att du uppdaterar iOS, så att du har de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

Service och reparation

Min support

Få garantiinformation, kontrollera din status för rätt till service eller slå upp en befintlig reparation.

Servicealternativ

Läs mer om dina servicealternativ för iPad, få en uppskattning av batteriservice eller skärmreparation med mera.

Starta en reparation

Berätta vad som händer med din iPhone, så letar vi reda på rätt supportalternativ för dig.

Få hjälp med din iPhone

Så här säkerhetskopierar du dina data

Säkerhetskopiera din iPhone med iCloud eller din dator om din enhet måste ersättas eller om den tappas bort eller skadas.

Överföra data till en ny iPhone med Snabbstart

Med Snabbstart kan du ställa in din nya iPhone automatiskt med hjälp av din tidigare enhet.

Använda eSIM på iPhone

Ett eSIM är som ett fysiskt SIM-kort utan själva kortet och det lagras digitalt i din iPhone. Se hur du konfigurerar ett nytt eSIM eller överför ett från din tidigare iPhone.

Om din iPhone inte startar eller har låst sig

Läs om vad du kan göra om din iPhone har låst sig eller inte svarar när du trycker på den, eller fastnar när du startar den.

Användarhandbok för iPhone

Läs mer om alla funktioner, appar och inställningar på din iPhone

En olycka händer så lätt.
AppleCare+ täcker dem.

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera. Du har också möjlighet att få rätt till service vid stöld och förlust.

Delta för att upptäcka det bästa med iPhone

Utforska de senaste funktionerna och annat i gratissessioner i din Apple Store-butik.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.