iPhone-kundestøtte

Oppdater iPhone

Påse at du har oppdatert iOS, slik at du har de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene.

Service og reparasjon

Min kundestøtte

Få garantiinformasjon, sjekk dekningsstatusen din, eller søk etter en eksisterende reparasjon.

Servicealternativer

Finn ut mer om servicealternativene dine, få et prisoverslag for batteriservice eller skjermreparasjon med mer.

Start en reparasjon

Fortell oss hva som skjer med iPhonen din, så finner vi de riktige kundestøttealternativene for deg.

Få hjelp med iPhone

Sikkerhetskopier dataene dine

Sikkerhetskopier iPhonen din med iCloud eller datamaskinen i tilfelle du noensinne mister, skader eller skifter ut enheten.

Overfør data til en ny iPhone med Hurtigstart

Med Hurtigstart kan du konfigurere den nye iPhonen automatisk med den forrige enheten.

Bruk eSIM på iPhone

En eSIM lagres digitalt på iPhone-enheten din og fungerer som et fysisk SIM-kort uten kortet. Se hvordan du konfigurerer en ny eSIM eller overfører en fra den gamle iPhonen din.

Hvis iPhonen er frossen eller ikke slår seg på

Finn ut hva du kan gjøre hvis skjermen på iPhonen er frossen, iPhonen ikke reagerer på berøringer eller hvis iPhonen låser seg når du slår den på.

Brukerhåndbok for iPhone

Finn ut mer om funksjonene, appene og innstillingene på iPhone

Uhell skjer.
Med AppleCare+ slipper du å bekymre deg.

Få dekning for ubegrensede reparasjoner av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål, og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.