Apple-reparasjon

Vi er her for å hjelpe deg. Apple-sertifiserte reparasjoner utføres av eksperter vi stoler på, og som bare bruker originale Apple-deler. Apple støtter kun Apple-sertifiserte reparasjoner. Uansett hvilket alternativ du velger, fungerer produktet ditt som det skal når du får det tilbake.

Send produktet ditt til Apple

Vi ordner forsendelse på nettet eller via telefon for produktet ditt til et Apple-reparasjonssenter – når det passer deg, og uten at du trenger å avtale time. Denne tjenesten er tilgjengelig for de fleste Apple-produkter.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Nettverket vårt med Apple-autoriserte tjenesteleverandører har en rekke lett tilgjengelige servicesteder for Apple-reparasjoner.

Andre reparasjonsalternativer

Uavhengige reparatører

Uavhengige reparatører har tilgang til originale Apple-deler og reparasjonsressurser. Uavhengige reparatører tilbyr ikke reparasjoner som dekkes av Apples garanti eller AppleCare-abonnementer*, men det kan hende de tilbyr sin egen reparasjonsgaranti. Du kan sjekke om en leverandør er en uavhengig reparatør eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Selvbetjent reparasjon

Selvbetjent reparasjon er for personer som har kunnskapen og ferdighetene som kreves for reparasjon av elektronikk. Hvis du har erfaring innen reparasjon av komplisert elektronikk, gir selvbetjent reparasjon deg tilgang til originale Apple-deler, verktøy og reparasjonshåndbøker som lar deg utføre din egen reparasjon utenom garantien*. Mer informasjon er tilgjengelig på nettsiden for selvbetjent reparasjon.

*Med mindre loven krever det, støtter ikke Apple reparasjoner som utføres av uavhengige reparatører. Eventuelle skader som måtte påføres enheten din av reparatører som ikke er Apple-autoriserte, dekkes ikke av Apples begrensede garanti eller AppleCare-abonnementer.